fredag, mars 16, 2007

Vårtecken!


Boendes 75 meter från Stureplan får man de första vårtecknen från "Bratsen". Killarna med backslick(sk. kotlettfrisyr pga allt fett), pilotbrillor, Armanijeans, rosa Calvin Kleinskjorta samt Boomerangväst. När jag själv var ung så blandades takdroppsljud med fågelkvitter och föräldrarnas kaffetermos framför huset i vårsolen som ett första vårtecken. Tänk vad tiderna förändras.

6 kommentarer:

Anonym sa...

hahahaha men det har inte ändrats här på landet johan,kaffetermosen är full av väldoftande gevalia och förberedelserna in för morgondagens sista angling är i full gång.

mvh kil

Anonym sa...

nja jag menar vårens sista angling innan isen går:)

Anonym sa...

Håll ut grabbar och kom ihåg att knallkorkar numera är förbjudna att använda vid angelfiske p.g.a. att gäddorna har fått hörselskador liksom vi lite äldre angelfiskare. Har hört att man alltid "tappar" de största gäddorna. Eller hur Johan?

Ursus ursus lat.

Johan Ahlin sa...

Sätter tillbaka heter det, inte tappar i.

Anonym sa...

Ja,man gör ju det i de fiskeprogram man ser på i TV numera. Man blir lika besviken varje gång de gör detta. Skadad fisk som släpps ut igen?????
Ursus usrsus

Anonym sa...

nja ursus skadad fisk, jag ser det som lite fiskpiersing.Tänk på det nästa gång du tar gädda,sitter det en ring i underläppen på gäddan är det Kil som tagit upp före:)