söndag, mars 11, 2007

Äntligen!


Efter att ha rådbråkat chokladfabrikörer, matkolumnister och dessutom ringt tryffelexperter på Cordon Bleu så fattade jag fortfarande inte hur man får ur läckerbitarna ur formen.


NU VET JAG! Och jag säger inget, det är en kunskap som går i arv hos chokladmakarna.


Kolla in dessa Lakris-Citrontryfflarna baserad på jäkligt god 80%ig choklad. Nu börjar familjen faktiskt tröttna på mina två tryffelveckor, ska börja experimentera med GI-Godis tänkte jag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åt choklad-tryfflar för första gången i jul, och det var sanslöst gott, så nu håller jag mig respektfullt på avstånd från dem, för att inte föräta mig!
Längtar till julen!
:-)

Anonym sa...

Åt choklad-tryfflar för första gången i jul, och det var sanslöst gott, så nu håller jag mig respektfullt på avstånd från dem, för att inte föräta mig!
Längtar till julen!
:-)

Anonym sa...

Oj Förlåt! Reaktionen var så seg när jag försökte kommentera
(har dålig mottagning förtillfället),
att jag attackerade enter-knappen lite väl frenetiskt..! ...sorry :-/

Johan Ahlin sa...

Akta dig för finnar Jenny:)