Jag trodde att det skulle vara lätt att få ur de hemgjorda tryfflarna ur den nyinköpta hårdplasttryffelformen från Gordon Bleu, tjena, det var mycket enklare på den tiden vi hade bakelse eller kakveckor här hemma, då kunde man följa receptet rakt av med endast små missöden.
Göra tryfflar är lätt, lite fantasi och en del kökskemikunskap är det enda som krävs, för smakens skull ja. Men de ska ju se aptitliga ut också, mina tryfflar liknar ju mest älg eller rådjursspillning, därav forminköpet. Om nån vet hur man får ur läckerheterna ur formen så tar jag gärna emot tips.
De vita tryfflarna i formen är lime och vit choklad, de mörka bitarna är chili, espresso och mörk choklad. God smak men lite kantstötta.
2 kommentarer:
Lätt att fixa tryfflarna,kör dom i micron i 9-13sek sen kommer ungarna kalla dig kung Johan :)dom blir som nya
vänligen den ödmjuke kil
Haha, mikron är för liten för ungarna, även för den nyinköpta tryffelformen.
Skicka en kommentar