tisdag, augusti 28, 2007

Slippa slöddret, eller...


Så här står det på informationssidan om var medlemmarna får komma ifrån på vår dotters klubb;

Med närområdet menas Stockholms innerstad och angränsande kommuner, t ex Lidingö och Danderyd. Spelare från andra områden får tas in om skälet till detta är att de har föräldrar som är medlemmar i KLTK eller att det råder brist på spelare så att verksamhetens mål blir orealistiska att uppfylla.

Jag säger inte rakt ut vad det är för sport men jag kan hinta om att lokalen är kunglig. Kontentan är väl att knattar från Solna eller Sumpan som har samma avstånd till denna "hall" som de från Danderyd och vissa områden på Lidingö. MEN, de har ju en högre andel invandrare och medelinkomst under 400 000kr.

De vill alltså ha bort "slöddret", "segregera aktivt" finare skrivet.

Vad ska man göra med sånt här?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bygg en egen tennisbana och ta emot alla med öppen famn,det finns väl obyggt ute på Gärdet?

Johan Ahlin sa...

Ska fråga Kungen, det är hans mark.

Anonym sa...

Till Hedemora är alla välkomna tom Björn Borg :)

Mange sa...

Tja...låt dem hållas. Lika barn leka bäst...denna devis fungerar ju faktiskt nästan bättre omvänt än som den antagligen var tänkt ursprungligen...

Anonym sa...

Det är för jävligt rent ut sagt, även om jag ogärna tar till svordomar. Man kan komma en bit genom att skapa debatt i ämnet a la aftonbladet - men det är aldrig helt kul att vara den som blir debattens "ansikte". Ett annat är faktiskt att engagera sig i politiken så att detta kommer upp på våra styrandes agenda. Många är nog medvetna om de här problemen men man väljer att blundna, ibland mer eller mindre omedvetet. Att "stöta" sig med eliten i samhället kan kosta. Själv tycker jag förstås att det är värt den kostnaden. Avskaffa alla typer av gräddfiler!
Tyvärr kräver engagemanget mycket tid och ork, något som tyvärr alldeles för få småbarnsföräldrar har.
Madame W