söndag, juni 10, 2007

40-årskris?


Nejnej, Olle och jag har bara en otroligt rolig hobby. Mig får ni se när jag fixar 4-wheelsout i rampen. Tills dess, kolla här.

7 kommentarer:

Mange sa...

Jo, men visst är det lite 40-års krisvarning? Akta tänderna, förresten.

Anonym sa...

coolt...

kil

Anonym sa...

kanske ska köpa cross...



kelif

Johan Ahlin sa...

Kelif; Otippat kul, sålde en Husqvarna enduro häromåret pga våghalsighet. Man blir kaxigare för varje åktur och tillslut ganska vild. Annars skulle jag nog satsa på en Havremoppe, ändå roligare!

Anonym sa...

Det där med prylar, aktiviteter etc. verkar vara något som män använder som terapi vid ålderskriser. Vi kvinnor snackar med våra väninnor och våra terapeuter. Frågan är vilken terapi som egentligen är dyrast och kanske också vilken som har bäst verkan? Madame W

Johan Ahlin sa...

Jag har lånat en bräda och Olles kostade 300 spänn inklusive skydd. Fördelat på 20 ggr i månaden, 5 månader per år blir det 3 kr per 40 minuters session, inte farligt om man botar både fyrioårskris, och får motion. Ok, blåmärken glömde jag. Kriserna tror jag allvarligt talat kostar rätt så lika mellan könen, men kolla ungdomsidrott istället. En ishall subventionerar kommunerna, eller ännu bättre; bygger den och driver den själv, utan vinstintresse. En ridskola å andrasidan, byggs ALDRIG av kommunen, och naturligtvis subventionerar man inte densamme. Sen kan man räkna ut med lilltån hur jämlikt det blir med 90% killar i hockeyklubben och dito 95% tjejer i ridskolan.

Johan Ahlin sa...

Glömde; Jag har naturligtvis ingen hjälm och fåniga skydd när jag skejtar, som sagt förut; det är bara barn och utvecklingsstörda som har det, och alla i kring mig säger återigen;
"-Just det, sätt på dig hjälmen för f-n!"