söndag, december 16, 2007

Årets bloggrookie utsedd!

Den på ytan alltid välputsade Stefan Ekström startade en blogg där han vädrar sitt inre om både ditten och datten. Utan politisk korrekthet formulerar han sig lättfattligt och roligt, han berättar gärna om sig själv i 3:e person och det tyder på stor självdistans. Därför kommer han via bud få ett pris, uppmuntran för sina blogginlägg. En wct-overall eller plyschkläder blir det.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Bra Johan du vet att jag är med och sponsrar.

vänligen den ödmjuke MysLasse

Johan Ahlin sa...

Du ska få plysch du med...

steffi sa...

Plysch blir bra när han sitter hemma om kvällarna i sin lamino och jobbar med sin blogg. Då kan han mysa ordentligt och kanske känna sig lite cool.

Johan Ahlin sa...

Det blir ingen plysch, jag har snokat runt i secondhandaffärer på östermalm idag, varken WCT eller plysch, jag blev hänvisad att åka till Hornsgatan på söder, där har de "lite sämre grejor" som säkert ska passa dig, hon sa faktiskt så. Steffe går inte lottlös ändå...

Anonym sa...

Så här kan det se ut när vi bloggat färdigt om 20-30 år.
Dessa sitter i soffan
Johan steffe Mange Lasse :) Kfl

http://www.youtube.com/watch?v=mekj2IJVWs8

Stefan Ekström sa...

Oj, Oj ,oj..Jag är mycket hedrad över den fina utmärkelsen. Ser fram emot priset !
mvh Stefan

steffi sa...

Hur kunde hon säga nåt sånt. Du som har en sån klass, nej hon visste inte vad hon pratade om. Prova annars Myrorna i Skärholmen där var jag i helgen. Stort utbud som passar oss som bor söder om söder och i ett lite mer dodgy area.

Johan Ahlin sa...

Hon visste nog inte att det sitter en trendmedveten ung man i en Laminofåtölj, snart 40 år, i Sköndal, undrandes varför just han inte kan få nån uppmuntran i stil med rostbruna plyschkläder från Melka?
Detta är så långt ner i kommentarsfältet att jag kan berätta för dig Steffi att hon redan fått sitt straff, jag snodde en Paul Smith-tröja och en Tigerkostym av henne för 2 år sedan. Det låg en kasse med kläder i utanför ingången till hennes affär, jag tog hem den efter en sen kväll på Elverket. Alexexandra skickade dit mig dagen efter för att lämna tillbaks, men då sa bitchen att hon inte saknade nåt...

steffi sa...

Men Johan inte ska väl du gå tillbaka till affären för att A säger det. Nej, jag trodde att du var hårdare än så. Men du fick ju behålla kläderna det var bra. Jag hade gjort detsamma. Förresten grym bild på dig Johan. Min trendmedvetna man har just druckit te ur en muminkopp. Det är oxå grymt och just det han har även rutiga flanellbyxor på. Så snälla skynda han behöver något annat att variera med.

Johan Ahlin sa...

Haha, jag lägger ut en bild på min otroligt snygga men tyvärr numera 1 storlek för kort i armlängd, puh, mina armar har blivit så långa sen jag fyllde 40. Ge mig 5 minuter sen kommer ett nytt inlägg.