lördag, november 01, 2008
Matlåda
När det är dubbla lördagsföreställningar på "The Producers" hinner man inte iväg till nån bra restaurang och med 13 personer i orkestern, 18 dansare, 6 skådisar och ett helt gäng tekniker så hinner man inte micra maten.
--
Så här blev dagens matlåda; Kycklingfile stekt 1 minut på ALLA 4 sidorna, och färdiggång i ugn 20 minuter med riven citron, honung och basilika. Det enda sättet man kan tillreda en "Suprème" på, alltså. En liten ask med råkost får ackompangera. Et voila! Både smaklökar och kostrådgivare glada!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
8 kommentarer:
Nice....ska själv prova!
Ovanstående är väl vad ni äter varje dag?!
Javisst, fast inte med honung och citron och basilika....det lät så smarrigt.
Glöm inte att suprèmer alltid går klart i ugnen, inlindad i ugnsfolie. 200grader, 20 min.
Duktigt mannen! Ser både gott och nyttigt ut. Syrran är nöjd förstår jag.
Vi häckar i Huddinge för tillfället. Suck.
Alltså, Johan... dina matbilder... jag vet inte...
Nej, tacka vet jag en äkta pitepalt.
Fardin
Johan, nu är det länge sedan du skrev något vettigt som man kan protestera mot.SKÄRPNING R.
Skicka en kommentar