lördag, november 01, 2008

Matlåda


När det är dubbla lördagsföreställningar på "The Producers" hinner man inte iväg till nån bra restaurang och med 13 personer i orkestern, 18 dansare, 6 skådisar och ett helt gäng tekniker så hinner man inte micra maten.
--
Så här blev dagens matlåda; Kycklingfile stekt 1 minut på ALLA 4 sidorna, och färdiggång i ugn 20 minuter med riven citron, honung och basilika. Det enda sättet man kan tillreda en "Suprème" på, alltså. En liten ask med råkost får ackompangera. Et voila! Både smaklökar och kostrådgivare glada!

8 kommentarer:

steffi sa...

Nice....ska själv prova!

Johan Ahlin sa...

Ovanstående är väl vad ni äter varje dag?!

steffi sa...

Javisst, fast inte med honung och citron och basilika....det lät så smarrigt.

Johan Ahlin sa...

Glöm inte att suprèmer alltid går klart i ugnen, inlindad i ugnsfolie. 200grader, 20 min.

Anonym sa...

Duktigt mannen! Ser både gott och nyttigt ut. Syrran är nöjd förstår jag.
Vi häckar i Huddinge för tillfället. Suck.

Johan Norberg sa...

Alltså, Johan... dina matbilder... jag vet inte...

Anonym sa...

Nej, tacka vet jag en äkta pitepalt.

Fardin

Anonym sa...

Johan, nu är det länge sedan du skrev något vettigt som man kan protestera mot.SKÄRPNING R.