söndag, september 23, 2007
Allt gott är 4...
Pasta a la Carbonara(Pasta på kolarhustruns vis)
4 personer
Blanda följande feta grejer;
4 dl grädde
4 äggulor
4 dl riven ost(gärna med 1 dl parmesan)
4 hg rökt skinka
4 pressade eller rivna vitlöksklyftor
40g rumstempererat smör
Svartpeppar o Salt
Koka spagetti och 1 minut innan färdigkokt, häll av vattnet, vänd ner pastasåsen och värm svagt under omrörning i 2 minuter.
Jag är inte nån kolarhustru, men det är mitt recept iaf!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
9 kommentarer:
Det verkar gott som tusan,jag gillar starkt ditt generösa tilltag med grädde mmm.
Allt gott är 4 det tycker Magnus Uggla oxå jag tänker då på 4sekunder:)
Trevlig fortsättning på söndagen.
vänligen kfl (lite ny sign)
Det är jäkligt gott, det enda jobbiga är väntan på elaka samtal och inlägg från arga och besvikna kostrådgivare...
haha mja släkten är värst :)
kfl
Ingen olivolja, alltså...? Hmmm...
olivolja i en carbonara, nejnej, på sin höjd i pastakoket för att förhindra eventuella överkok...
Mange, olivolja, jag kan inte smälta det...
Mange
Jag är sååå besviken på dig.
Det är faktiskt en viss herr Lejon-kulla-kuu som en gång i tiden lärt mig det. Du får skylla på honom...
Klolejon använder olivolja som brylkräm/till utemöblerna samt smörjning av cykelkedjor och sist men inte minst makaronerna.
kfl
Skicka en kommentar