onsdag, februari 25, 2009

Högtflygande planer!



Jorå, de hoppar högt och långt i Gretabacken, kusinerna. Slogboden som syns i bakgrunden matchar vilken flashig fjälltoppstuga som helst. Och, föräldrarna behöver inte betala nåt dyrt liftkort till Skistar

lördag, februari 07, 2009

Alltid retar det väl någon...

Åker till Teneriffa imorgon bitti, en vecka, kommer inte sakna slasket haha!

onsdag, februari 04, 2009

Det här ska bli kul att läsa!

Denna bok som kommer snart ska bli kul att kolla in, Tinni med medförfattare har skrivit en bok om kärnfamiljen där livspusslets kod löses via jämställdhet i hemmet.

--

Själv tycker jag att Jämställdhetsbegreppet borde vara underordnat Jämlikhetsditot pga att skillnaderna är större mellan tex en ensamstående invandrarkvinna med två barn boendes i Skärholmen, än en akademiskt utbildad gift kvinna med två barn i innerstaden.

Att lösa endast jämställdhetsproblemet är tvådimensionellt och klassrelaterat men med större hänsyn till sociala strukturer och jämlikhet mellan "klasserna" så kan man kanske få förändring.

Konstigt är att inte de politiska partierna, åtminstone de liberala, har lyssnat mer på de arga, inkryssade unga som snart suttit en hel period i riksdagen utan att få nåt vettigt gjort i saken.

söndag, februari 01, 2009

Såå dåligt på tv..

Jag blev tvungen att baka skånska pepparkakor pga det enormt dåliga utbudet på tv, har ju typ hur många kanaler som helst men..

Pepparkakorna då, jo det blir de där tekakestora mjuka godbitarna, har inget recept men hur svårt kan det vara?!